Kaastaart

1 60 0 5
Aantal personen:
  • 400 gr magere platte kaas
  • 400 gr volle platte kaas
  • 200 gr suiker
  • 200 gr speculoos
  • 80 gr ongezouten boter
  • 2 eieren
  • 2 eiwitten
  • 10 gr vanillesuiker
  1. Verwarm de oven op 175°.
  2. Meng de speculoos met de boter.
  3. Beleg hiermee de bodem.
  4. Bak gedurende 10 minuten op 175°.
  5. Meng de kazen, de suiker en de volledige eieren tot een gladde massa.
  6. Klop de eiwitten tot schuim en meng deze hieronder.
  7. Leg dit mengsel op de speculoosbodem.
  8. Bak gedurende 30 minuten op 175°.
  9. Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
  10. Tip: Serveer met frambozencoulis en een paar frambozen.
nhuylebroeck