KAASTAART

8 60 5 5
Aantal personen:
  • 250 gr kristalsuiker 2 zakjes vanillesuiker
  • 125 gr boter
  • 500 gr zure room
  • 250 gr petit-beurrekoekjes
  • 550 gr verse kaas
  • 5 eieren
  1. Neem een springvorm van 24/26 cm.
  2. -Verkruimel de koekjes en meng met de boter.Bedek hiermee de bodem van de taartvorm.
  3. -Meng de kaas met de eierdooiers,200gr suiker en 1zakje vanilles..
  4. -Klop de eiwitten stijf en meng onder de kaasmengeling.
  5. -Schep in de bakvorm en bak gedurende 55 minuten op 180 a 200 °C in een voor verwarmde oven.
  6. -Neem uit de oven en schep er de zure room over,gmengd met de overige suikers.
  7. -Plaats opnieuw in een oven van 200° gedurende 5 a 10 minuten.
  8. -Laten afkoelen en uit de springvorm halen-Versier met een stukje rood fruit.Smakelijk
sin