Kaassalade Padan

4 20 0 5
Aantal personen:
  • 350 gram Jonge kaas
  • 1 blik Tonijn
  • 450gram Blik fijne erwtjes
  • 0 1 groene selder
  • 1 bosje verse peterselie
  • 1 bosje verse bieslook
  • 1 pot citroenmayonaise
  • 0 poeder paprika,cayennepeper,selderzout,peper
  1. De selder rauw laten en in fijne stukjes snijden , afspoelen in vergiet .
  2. Erwtjes openen en bij in vergiet doen ,spoelen.
  3. De kaas in kleine blokjes snijden.
  4. De tonijn openen en vocht verwijderen ,in (grootgenoeg) glazen kom doen en verbrokkelen.
  5. Hieraan toevoegen ,selder,kaas,erwtjes en fijgesneden peterselie en bieslook.
  6. Kruiden naar smaak toevoegen en alles vermengen met mayonaise !!!!
  7. Lekker om in de koelbox mee te nemen op picknick ,met stokbrook !!!
  8. Maar thuis smaakt het ook hoor!!! Je kan dit ook gebruiken om tomaten (koud) mee te vullen!!
Bommadan