Kaaspuree met rucola. Weer eens wat anders

10 25 0 5
Aantal personen:
  • 900 gr kruimige aardappelen
  • 80 gr geraspte oude kaas
  • 150 ml warme melk
  • 50 gr boter
  • pezo naar smaak
  • 40 gr rucola
  1. Een romige aardappelpuree met kaas en rucola.
  2. Schil de aardappelen, snij ze in gelijke stukken en leg ze in een kookpan. Schenk er water bij totdat de aardappelen helemaal onderwater staan.
  3. Breng het water aan de kook. Laat de aardappelen 15-20 minuten koken. Giet ze af en doe de aardappelen terug in de pan.
  4. Snij de boter in blokjes en voeg toe aan de aardappelen. Schenk de melk erbij en voeg de kaas toe.
  5. Gebruik een pureestamper om de aardappels tot puree te stampen. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Gebruik een ring om de puree in een ronde vorm op het bord te krijgen, of schep hem gewoon op borden. Serveer de puree met rucola erop.
  7. BRON : Yummy in my tummy
Love to Cook