Italiaanse witloofschotel

24 15 4 5
Aantal personen:
  • 300 gr penne
  • 500 gr witloof
  • 1 blik tomatenblokjes van 400 gr
  • 1, 5 eetlepel oregano
  • 300 gr gemalen kaas
  • 1 dikke teen knoflook
  • 3 lepels olijfolie
  • peper en zout
  • 3 sneden oud witbrood
  1. Kook de pasta gaar volgens verpakking, vewijder de bittere kern van het witloof en snij in vier, kook het gaar en laat uitlekken. Meng de pasta met het witloof, de tomatenblokjes, oregano peper en zout en de helft van de kaas. Doe alles in een vuurvaste schaal. Verkruimel het brood en meng met het gesnipperde knoflook en de rest van de kaas en strooi over de pasta, laat ongeveer 15 minuten gratineren onder de hete gril.
  2. De vleeseters kunnen er rul gebakken gehakt onder mengen.
  3. Smakelijk
Monique_14