Italiaanse witlofschotel

10 45 0 5
Aantal personen:
  • 4 stronken witlof
  • 4 plakjes ham
  • 3 st eieren
  • 1 el bruschetta kruiden
  • 3 el geraspte kaas (30+ kaas)
  1. Kook de witlof stronken 5 minuutjes.
  2. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
  3. Wikkel een plakje ham om elke witlofstronk.
  4. Leg deze vervolgens in de ovenschaal.
  5. Doe de 3 eieren in de maatbeker, doe de bruschetta kruiden erbij.
  6. Kluts de eieren met de kruiden goed met de garde. Giet het eimengsel over de witlof in de ovenschaal
  7. Doe vervolgens de geraspte kaas er overheen.
  8. Zet de ovenschaal 20 minuutjes in een voorverwarmde hete luchtoven op 200 graden.
  9. Tip: is een heerlijk slank recept
Ans Ruitenberg