Italiaanse stoofschotel met gnocchi, groenten en balletjes

2 20 0 5
Aantal personen:
  • 2 el olijfolie
  • 1 zak Italiaanse eroerbak mix
  • 2 teen knoflook gesnipperd
  • 200 ml groentebouillon van blokje
  • 1 pak pastasaus met basilicum 390 gr
  • 1 1/2 tl italiaanse kruiden
  • 1/2 tl suiker
  • peper en zout
  • 500 gr gnoocchi di patate
  • 1 bakje vega balletjes 210 gram of gehaktballetjes van vlees
  • verse basilicum ter garnering
  • geschaafde Parmezaanse kaas ter garnering
  1. Verhit 1 el van de olijfolie in een braadpan met zware bodem en roerbak de groenten en knoflook snel in 3 minuten.
  2. Voeg de groentebouillon, pastasaus, kruiden, suiker en zout en peper toe en breng het geheel aan de kook. Verlaag het vuur, roer de gnocchi erdoor en laat het gerecht afgedekt 6 minuten koken.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de vega-balletjes in 5-6 minuten rondom bruin.
  4. Verdeel het gerecht en de vega-balletjes over de borden, en garneer elke portie met verse basilicumblaadjes en geschaafde Parmezaanse kaas.
Love to Cook