italiaanse stiratini

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 6 plakjes gerookte kalkoenfilet
  • 6 plakjes brugse beenham
  • 15 plakjes filet d'ardenne
  • 1 zak stiratine con olive à 250g (panealba)
  • 1 zak stiratine con rosmarino à 250g (panealba)
  • 8 goed uitgelekte zongedroogde tomaatjes op olie
  • 1.5 dl mayonaise
  • 1 teen geperste knoflook
  • 2 eetlepel verse, fijngehakte basilicum
  • 0.5 bekertje créme fraîche à 125ml
  • peper
  • zout
  • staafmixer
  1. (seizoen, type en menugang niet zeker, menugang is buffetgerecht).
  2. halveer de kalkoenfilet en de beenham in de lengte. wikkel de vleeswaren om de broodstengels en leg ze op een grote schaal. Zet de rest van de stiratini in glazen apart op tafel om te dippen. Pureer de zongedroogde tomaatjes met de staafmixer en roer er de helft van de mayonaise door. Pureer de rest van de mayonais met de knoflook en de basilicum en roer de crème fraîche erdoor. Breng beide dipsauzen op smaak met peper en zout. serveer de Italiaanse stiratine met de beide sauzen om te dippen
judith_eggen