Italiaanse salami spiesjes met Honingtomaten en gehaktballetjes

7 20 0 5
Aantal personen:
  • 12 gehaktballetjes ca 15 gr per stuk
  • 12 grote verse basilicm blaadjes
  • 12 honingtomaten of kerstomaatjes
  • 12 bocconcini balletjes of mozzarella balletjes
  • 6 plakjes salami gehalveerd
  • 12 saté prikkers
  • 12 gele paprika stukjes
  1. Bak de gehaktballetjes op middelhoog vuur gaar, draai de gehaktballetjes vaak tijdens het bakken zodat ze overal goed bruin zijn.
  2. Om de spiesjes te maken rijg je een balletje gehakt aan een sat├ęprikker. Wikkel een Honingtomaat┬« in met een blaadje basilicum en rijg ook deze aan het spiesje. Wikkel de salami om de mozzarella en rijg deze vervolgens aan het spiesje. Maak de amuse af met bijvoorbeeld wat gele paprika. Serveer de spiesjes direct.
  3. Bron honingtomaten recept aangepast
Love to Cook