Italiaanse pizza met courgette en magor

21 25 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 1 courgette
  • 1 grote rode ui
  • 1 groene paprika
  • Solo Bakken en Braden
  • 200 gram magorkaas
  • 1 blik pizzadeeg
  • 1 zak Bertolli pastasaus fijne kruiden
  • 200 gram salami
  • 1 bakje zwarte olijven
  • 250 gram geraspte kaas
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg uit en bekleed er een met bakken en braden ingevette bakplaat mee. Laat het pizzadeeg 10 minuten rijzen in de voorverwarmde oven.
  2. Snijd de ui en de paprika in ringen en de courgette in plakjes en bak in ongeveer 5 minuten glazig in wat olie.
  3. Snijd de magor in kleine stukjes. Besmeer de pizzabodem met de tomatensaus en houd de randen ongeveer 2 cm vrij. Verdeel er vervolgens de plakjes salami, de uien, de courgette- en paprikaringen, de magor, de olijven en de geraspte kaas over.
  4. Bak de pizza’s in 15 minuten goudbruin.
Solo