Italiaanse mini- croques

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 3 trostomaten
  • 12 blaadjes basilicum (vers)
  • 250 gram mozzarella met buffelmelk
  • 140 gram groene pesto
  • 6 sneden toastbrood
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zwarte peper
  • zout
  1. Snij de trostomaten en de mozzarella in schijfjes.
  2. Snij de korsten van het toastbrood en besmeer de sneden met een dun laagje pesto. Snij elk sneetje in 4 vierkanten.
  3. Beleg 12 vierkanten telkens met een schijfje tomaat en een schijfje mozzarella . Kruid met zwarte peper en zout. Leg er de andere vierkanten op.
  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de mini-croques goudbruin tot dekaas lichtjes gesmolten is.
  5. Leg een blaadje basilicum op elke mini-croque en steek vast met een prikkertje.
 Ons Brigitte