" Italiaanse lolly's "

175 10 4 5
Aantal personen:
  • 12 cherry tomaatjes
  • 12 kleine bolletjes mozzarella
  • 1/2 koffie lepel zest van citroen
  • 1 kl gehakte peterselie
  • 2 kl olijf olie van goede kwaliteit
  • 2 kl tomaat tapenade of pesto uit een potje
  1. Voorbereiding:
  2. Snij een kopje af van de tomaatjes en haal met een klein lepeltje de zaadjes eruit.
  3. Vul met een klein beetje tapenade en druk er een bolletje mozzarella op.
  4. Meng in een kommetje de citroenschil ( zest) met de olie en de peterselie.
  5. Bestrijk hiermee de bolletjes mozzarella.
  6. Prik ze aan een houten spies en voilĂ  Italian Lollypops.
  7. Zet de lolly's in een glas en serveer .
  8. Staat heel mooi bij een buffet.
Love to Cook