Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto

133 30 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 50 g bloem
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 1 bolletje mozzarella
  • 30 g pecorino
  • 1 eetlepel oregano
  • 3 dl olijfolie extra vergine
  • 10 g pijnboompitten
  • 30 g parmezaan
  • 1 eetlepel gehakte basilicum
  1. Meng de bloem met de peper, het zout en 1 eetlepel gehakte basilicum.
  2. Wentel de vis in de gekruide bloem.
  3. Bak de filets in de hete Solo en bedek ze met de plakjes mozzarellakaas.
  4. Bereid de pesto: mix de pijnboompitten met de olijfolie, de parmezaan, pecorino, oregano, basilicum en de peper.
  5. Schik in het midden van het bord de kabeljauwhaasjes en besprenkel ze met de pesto.
Solo