Indisch stoofpannetje met kip en perzik.

6 20 4 5
Aantal personen:
  • 750 gr kipfilet in reepjes
  • 2 uien gesnipperd
  • 1 pond champignons schoon in vieren gedeeld
  • 1/2 tl sambal
  • 3 el ketjap
  • 1 klein flesje tomatenketchup
  • 2 el azijn
  • 1 el bruine suiker
  • 1 blik perzik
  1. Kipfilets braden. Als ze gaar zijn uit de pan halen in het bakvocht de uien smoren dan de gesneden champignons met twee eetlepels azijn toevoegen.
  2. Vervolgens de sambal, ketjap, tomatenketchup, basterdsuiker en het perziksap toevoegen aan de kook brengen dan de stukjes vlees en partjes perzik erdoor roeren en ca 20 minuten laten gaar sudderen .
  3. Als het gaar is binden met een aardappelmeelsapje.
  4. Lekker met komkommersalade en witte rijst.
Love to Cook