Indiase viscurry met erwten

14 20 3 5
Aantal personen:
  • 300 gr basmatirijst
  • 2 el olie
  • 1 ui
  • 2 el Indiase currypasta
  • 400 ml kokosmelk
  • 400 gr pangasiusfilet
  • 225 gr doperwten
  • 2 naanbroden
  1. Kook de rijst.
  2. Snipper de ui.
  3. Snij de pangasiusfilet in blokjes.
  4. Verhit in een wok de olie en fruit de ui.
  5. Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut mee.
  6. Schenk de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
  7. Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet en de doperwten toe.
  8. Verwarm de curry 8 à 10 minuten zachtjes.
  9. Rooster intussen het naanbrood, snij in repen.
  10. Schep de rijst met de viscurry in 4 kommen en serveer met de naan.
mbunt