in de oven gemaakte tilapiafilets met tomaten in de picklessaus a la moi

6 45 5 5
Aantal personen:
  • 4 bevroren tilapiafilets
  • solo boter
  • peper en himalayazout
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes look
  • 2 tomaten
  • 1 rode paprika
  • 4 dikke champignons
  • pickles devos lemmens
  • 2 eetlepels chilli kruiden
  • water
  1. -neem een ovenschotel en wrijf deze in met soloboter.
  2. -neem de bevroren tilapiafilets en wrijf ze in met pickles dan leg ze in de ovenschaal,kruid ze af met peper,himalayazout en chillikruiden.
  3. -neem de rode paprika en snij deze in stukjes van ongeveer 2cm en strooi ze over de tilapia
  4. -snij de ui en look in schijfjes en strooi ze over de tilapia.
  5. -doe dit nu ook voor de champignons.
  6. -neem als laatste de tomaten en snij ze op schijven dan leg ze over de rest.
  7. -neem een half glaasje water en giet het erbij.
  8. -laat de oven voorverwarmen op 170 graden een 15min.steek dan de ovenschaal erin voor 30 min.
  9. -schik deze op een bord en serveer met rijst of aardappelpuree. eet smakelijk
predatorkiller