IJspudding met zomervruchten

69 15 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 10 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (250 g/500 ml)
  • 4 meringues
  • 100 g aardbeien in vieren gesneden
  • 100 g frambozen
  • 50 g bosbessen
  • 50 g aalbessen
  • 2 tl vloeibare honing
  • 4 kersen met steeltjes voor de versiering
  1. Bekleed 4 kommetjes van 150ml met vershoudfolie.
  2. Plaats het Carte d’Or Vanilleroomijs in een kom en verkruimel hierboven de meringues.
  3. Voeg de helft van de bessen toe en meng voorzichtig.
  4. Verdeel het mengsel in de 4 kommetjes en maak het oppervlak vlak. Bedek met vershoudfolie en plaats in de vriezer gedurende 1 uur.
  5. Maak bessensaus van de overblijvende bessen. Meng ze met een mixer door de honing totdat u een vloeibaar mengsel krijgt.
  6. Draai de bevroren ijspuddinkjes om op borden en verwijder de kommetjes en de vershoudfolie.
  7. Schenk wat bessensaus over de desserts, garneer met een kers en serveer.
Carte d'Or
Meer inspiratie

DessertNagerecht