Hutsepot met worst

1405 45 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 wortelen
  • 2 stukken selder
  • 1 prei
  • 2 rapen
  • 4 grote zachtkokende aardappelen
  • 200 g erwten
  • takje laurier
  • 2 l kippenbouillon
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 worsten
  1. Maak de wortelen, selder, prei en raap schoon en snijd ze in stukjes. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  2. Kook alles gedurende 25 minuten samen met de erwten een takje laurier in de kippenbouillon.
  3. Giet af en stamp alles fijn met 3 eetlepels Solo.
  4. Bak de worsten in een eetlepel Solo gaar, en snij ze in stukken.
  5. Voeg aan de hete stamppot de stukken worst toe Meng alles goed, kruid met peper en zout en serveer warm.
Solo