Hugo, het nieuwe verfrissende zomer aperitief

41 5 4 5
Aantal personen:
  • 50 ml vlierbloesemsiroop **
  • 200 ml spumanti of droge prosecco
  • 1 scheutje bruiswater ( optioneel) ***
  • 1 schijfje citroen of limoenof
  • enkele blaadjes verse munt
  1. **De vlierbloesemsiroop is te koop bij: (uit eigen keuken, ) (bij Dille & Kamille of Ikea of reformzaak)
  2. ***optioneel: scheutje licht bubbelwater, zoals San Pellegrino of Spa Henriƫtte of enkele ijsklontjes)
  3. Deze cocktail is erg fris, licht en geurig, een lust voor het oog: en dus een drankje perfect voor de zomer. Gemakkelijk te bereiden. Voor de perfecte Hugo zorg je ervoor dat alle ingrediƫnten goed koud zijn voor je ze gebruikt in de samenstelling.
  4. Hugo maak je in een groot wijnglas. Doe eerst de vlierbloesemsiroop in het glas en hierna de prosecco .Knijp licht in het schijfje citroen of limoen, zodat er wat sap vrijkomt en in het glas druppelt en laat het dan in het glas glijden. Kneus enkele blaadjes munt en laat die ook in het glas glijden. Wil je deze cocktail iets lichter, dan kun je eventueel wat licht bruiswater toevoegen ( Zie ***)
  5. BRON tutta Italia
Love to Cook