Hotdog met paprikazuurkool

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 4 bruine zachte puntjes
  • 1 pakje zuurkool 400 gram uitgelekt
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 el olijolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 tl paprikapoeder
  • 8 hotdogs uit blik of Frankfurter
  • ketchup / mosterd voor erbij
  1. Verhit de olie in een ruime pan en bak de ui 1 minuut. Voeg de paprika toe en bak 1-2 minuten mee. Voeg de zuurkool toe en schep alles goed om. Meng er de paprikapoeder door en schenk er een scheutje water bij. Leg een deksel op de pan en laat de zuur- kool op zacht vuur 10 minuten stoven. Verwarm intussen de hotdogs volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de broodjes open en schep er wat zuurkool op. Leg er een worst op en serveer met ketchup en mosterd.
Love to Cook