Honing-notenpannenkoeken

220 20 4 5
Aantal personen:
  • 250 g bakmeel
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 mespuntje zout
  • 4 eieren
  • 1/2 liter melk
  • 100 g honing
  • 150 g gehakte hazelnoten
  • 60 g gemalen amandelen
  • 3 eetlepels rum (optioneel
  • Solo in wikkel
  1. Maak een pannenkoekenbeslag van de meel, eieren, melk, vanillesuiker en het zout.
  2. Verwarm de honing op een laag vuurtje in een pan (voorzichtig!). Voeg de noten en eventueel ook de rum toe.
  3. Bak 8 flinterdunne pannenkoekjes in een hete pan met Solo. Hou ze apart en warm.
  4. Bestrijk de pannenkoeken royaal met het honing-notenmengsel. Serveer er eventueel slagroom of roomijs bij. Ook geflambeerd zijn ze heel lekker!
Sharon L