Hollandse garnaaltjes met avocadomousse

19 15 4 5
Aantal personen:
  • 1 rijpe avocado
  • sap van halve limoen
  • 200 gr Hollandse garnaaltjes
  • snufje chilipoeder
  • 8 takjes peterselie
  • peper en zout naar sm,aak uit de molen
  • 1 el zure room of crème fraîche
  • 8 amuseglaasjes
  1. Halveer de avocado en wip de pit eruit. Verwijder de schil van de avocado en snij in stukjes.
  2. Pureer de vrucht in de keukenmachine ( staafmixer) samen met het limoensap. ( Voorzichtig... je kunt altijd nog sap toevoegen eruit halen gaat niet)
  3. Voeg de room toe en breng de avocadomousse op smaak met peper en zout.
  4. Proef... en voeg eventueel nog limoensap toe.
  5. Verdeel de garnaaltjes over de glaasjes en schep er wat mousse bovenop.
  6. Werk het geheel af met blaadje platte peterselie en wat chilipoeder
  7. Serveer meteen
Love to Cook