Herfst-ovengerecht.

3 60 0 5
Aantal personen:
  • 700 gr aardappelen
  • 500 gr gehakt
  • 300 gr gerookte spekblokjes
  • 250 gr champignons
  • 4 stronkjes witloof
  • 250 ml room
  • 200 gr gemalen kaas
  • 1 ui
  1. - Bak de fijn gesneden ui met de spekblokjes .
  2. - De champignons en witloof in schijfjes snijden en samen met het gehakt 15 min. laten
  3. stoven. Daarna dit samen met de ui en spekblokjes in een ovenschotel mengen.
  4. Ondertussen de aardappelen half gaar koken. In schijfjes snijden en bovenop de
  5. mengeling leggen.
  6. - Alles overgieten met de room en vervolgens de gemalen kaas over strooien.- 30 min
  7. in een op 180° verwarmde oven plaatsen.
  8. - Eventueel laten gratineren.
jr