Heldere bouillon met lente-ui, peulerwten, citroen en koriander

3 40 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 3 lente uien
  • 200 g peulerwten
  • 1 gele paprika
  • 1 koffielepe gember
  • 2 c. à s. sesamolie
  • 2 Knorr Bouillonketeltjes Vlees
  • 3 soeplepels sojasaus
  • enkele druppels citroensap
  • 30 korianderblaadjes
  1. Snij de lente-uien, de peulerwten, de paprika en de gember fijn.
  2. Stoof de groenten glazig in de sesamolie. Voeg 1 liter water en de 2 Knorr Bouillonketeltjes Vlees toe. Laat een half uurtje sudderen.
  3. Breng op smaak met soja, citroensap en peper. Strooi de korianderblaadjes over de soep. Serveer in kommen.
Knorr