Heerlijke roze garnalensalade

3 15 5 5
Aantal personen:
  • 1 ei gekookt
  • 8 blaadjes little gem ( of andere sla naar keuze)
  • 4 volle el mayonaise
  • 2 tl Dijon mosterd
  • 6 takjes verse dille het groen versnipperd
  • 1 el citroensap
  • 3-4 kleine cornichons in kleine stukjes
  • 400 gr Noorse garnalen
  • takjes dille ter garnering
  1. Was de blaadjes sla en dep ze droog.Pel het gekookte ei en snij het klein. Roer de mayonaise met het citroensap en de mosterd door elkaar.
  2. Voeg ei, cornichons en de fijn versnipperde dille toe aan het mayonaisemengsel. Werk dan de garnalen erdoor. Proef en voeg zo nodig een snufje zout en peper toe.
  3. Leg 2 blaadjes sla als een "kommetje" in elkaar. Vul met de garnalensalade. Werk af met een takje dille en serveer.
Love to Cook