Heavenly Chocolate chip cookies

155 25 4 5
Aantal personen:
  • 550 g zelfrijzende bloem
  • 250 g Solo
  • 160 g suiker
  • 180 g bastard suiker (donker)
  • 2 eieren
  • 350 g chocolade (puur, in stukjes/pallets)
  • 100 g walnoten
  • 20 g vanillesuiker
  1. - Verwarm de oven voor op 180° C
  2. - Meng de Solo met de suiker, vanillesuiker en bastard suiker en meng alles tot je een egale massa hebt.
  3. - Voeg de 2 eieren in een keer toe en meng alles goed onder elkaar
  4. - Zeef de bloem onder het beslag
  5. - Voeg de chocolade pallets & walnoten toe en meng alles kort onder elkaar
  6. - Maak kleine bolletjes en leg deze op de bakplaat
  7. - Druk de bolletjes een beetje plat
  8. - Bak de koekjes 10 minuten op 180°C
  9. - Laat 15 minuten afkoelen op de bakplaat
  10. - Smakelijk!
Katrijns