Hawaïaanse kalkoenlapjes

16 20 4 5
Aantal personen:
  • 4 kalkoenlapjes
  • 4 schijven ananas
  • 4 schijfjes tomaat
  • 4 sneedjes jonge gouda kaas
  • 1 dl droge cherry of witte wijn
  • 2 lepels boter
  • paprika poeder peper en zout
  1. Bak de kalkoen fillets kruid met peper en zout, laat ze mooi bruinen en gaar worden, neem ze uit de pan en schik op een ovenschotel. Leg op iedere fillet een schijf ananas(uit blik) een schijfje tomaat en een sneedje kaas.Strooi er een beetje paprikapoeder op, schuif in een warme oven van 200 graden gedurende een 10 tal minuten.
  2. Maak ondertussen de saus af, maak het aanbaksel in de pan los met 2 dl ananassap en de cherry of de wijn en bind met maizena expres.
  3. Geef hier rijst bij.
Monique_14