Havermoutmuffins (SUIKERVRIJ)

35 30 5 5
Aantal personen:
  • 100 g havermout
  • 1 rijpe banaan
  • 1 appel zonder schil en klokhuis en in stukken
  • 2 eieren, maat M
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 handje gebroken pecannoten
  • 1 handje chocoladedruppels
  1. Verwarm de oven voor op 200 ÂșC.
  2. Maal de havermout in een foodprocessor fijn. Voeg hier de banaan, de stukken appel, de eieren en het bakpoeder aan toe. Laat de keukenmachine draaien tot alles goed gemengd is. Schep er tenslotte met een spatel de stukjes pecannoten en chocoladedruppels door.
  3. Verdeel het mengsel over een muffinvorm met daarin papieren cakevormpjes. Bak de muffins in 20 - 25 minuten in de voorverwarmde oven gaar. Laat ze op een rooster afkoelen.
Viviane DK