Havermoutkoekjes

35 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 60 g havermout
  • 40 g volkorenmeel
  • 20 g rozijnen en/of krenten
  • 1 el 1 pittenmix
  • 1 tl 1 speculaaskruiden
  • 3 el Becel Original (vloeibaar) (30 g)
  • 2 el 2 honing
  • 1 tl 1 sinaasappelrasp
  • 2 el 2 sinaasappelsap
  • extra nodig: bakpapier
  1. Verwarm de oven voor tot 190 ┬░C. Bekleed een bakblik met bakpapier.
  2. Doe alle ingredi├źnten in een kom en schep ze goed door elkaar. Verdeel het mengsel in 9 porties en in bergjes over het met bakpapier bekleed bakblik. Druk ze iets platter.
  3. Bak de havermoutkoekjes, in de voorverwarmde oven, in ca. 10 minuten bruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen. Bewaar de afgekoelde koekjes in een goed afsluitbare trommel.
Becel
Meer inspiratie

PatisserieVegetarisch