Havermoutbiscuitjes met abrikozen en amandelen

71 30 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • Solo om in te vetten
  • 110 g Solo
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 75 g basterdsuiker
  • 250 g havermout
  • 100 g gedroogde abrikozen fijngehakt
  • 75 g amandelschilfers
  1. Verwarm de oven voor op 190 °C (stand 5).
  2. Vet een vierkant bakblik van 20 cm met antiaanbaklaag in met Solo.
  3. Smelt de Solo met de honing en suiker in een grote pan.
  4. Als het mengsel vloeibaar is, voeg je de havermout, abrikozen en amandelen toe. Roer goed door elkaar.
  5. Doe dit alles in het bakblik en druk stevig aan.
  6. Bak 20-30 minuten.
  7. Laat afkoelen in het blik en snij in 16 vierkantjes.
Solo
Meer inspiratie

Patisserie