Hapje asperges-ham-hollandaise

14 20 4 5
Aantal personen:
  • 1 bussel verse asperges
  • 100 gr gekookte beenham
  • 1 pakje hollandaisesaus(knorr)
  1. Asperges schillen, 10 minuten koken in kippenbouillon met schillen van asperges.(1,5 l water met 3 bouillonblokjes mag met extra smaakmakers 1 wortel, 1 preiwit en 1 selderstengel)
  2. asperges in kleine stukjes snijden, en per portie klaar zetten in poselein schoteltjes.
  3. hollandaise saus maken en extra bij kruiden met peper( je kan ook verse maken maar is iets delicater met eidooiers(schiften)
  4. opwerken met boter.
  5. beenham ook in fijne snippers snijden.
  6. kan je allemaal op voorrand klaar zetten.
  7. voor opdienen, saus opwarmen en asperges, 30 seconden in microgolf, ham op strooien en saus over lepelen en opdienen.
kookaholic