hamburger

0 20 0 5
Aantal personen:
  • 500 g rundergehakt
  • 1 ei
  • 1 of 2 uien
  • 1 of 2 tomaten
  • Enkele blaadjes sla
  • 4 dunne plakjes cheddar Pâturages
  • Provençaalse kruiden Cigalou
  • 4 hamburgerbroodjes Chabrior
  • Ketchup, mosterd Bouton d'Or
  • Peper en zout Cigalou
  1. Meng met de hand het gehakt met het ei, de gehakte ui, de peper, het zout en de kruiden. Vorm 4 redelijk platte hamburgers van dit mengsel
  2. Leg ze op de barbecue en draai ze regelmatig om tot ze gaar gebakken zijn.
  3. Snijd de hamburgerbroodjes in twee en rooster ze ook op de barbecue. Leg als ze warm zijn een plakje kaas op elke helft en laat smelten.
  4. Leg hierop de hamburger en voeg een blaadje sla, een schijfje tomaat, een uiring, ketchup en mosterd toe.
NelekeP