Hamburger op mediterraanse wijze

1610 15 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 400 g lamsgehakt
  • zout
  • 50 g Solo
  • 4 pitabroodjes
  • 1 rode paprika
  • 2 eetlepels gehakte munt
  • 1 ui
  • 1 ei
  • peper
  • 2 tomaten
  • 150 g geitenkaas
  • enkele blaadjes sla
  1. Ontpit en snipper de paprika in zeer kleine stukjes. Pel en snipper de ui zeer fijn.
  2. Roer ze door het gehakt en breng verder op smaak met het ei, de munt en peper en zout.
  3. Vorm 4 hamburgers en bak ze in de Solo gaar.
  4. Snij de tomaten en de kaas in plakjes.
  5. Snij de broodjes open. Schik er een beetje sla en enkele plakjes tomaten in.
  6. Leg daarop een hamburger en enkele plakjes kaas.
  7. Werk af met de rest van de tomaten en dien op.
Solo