Halloween Chocolade Cake

6 60 4 5
Aantal personen:
  • 85 gram cacao poeder
  • 200 gram zelfrijzende bloem
  • 375 gram donker bruine suiker
  • 4 eieren
  • 200 ml melk
  • 175 gram boter
  • marsepijn
  • rolfondant
  • kleurstof
  • lopende chocolade
  1. Voorverwarm de oven op 180C°
  2. Meng de cacao poeder, zelfrijzende bloem en de suiker samen
  3. meng de eieren erbij
  4. Voeg de melk toe
  5. Voeg de boter toe
  6. Meng goed tot een homogene massa
  7. Giet in een ronde cake vorm
  8. Bak gedurende 45 tot 60 min
  9. Laat afkoelen
  10. snij de achterkant van de cake af (ongeveer 2/3)
  11. giet lopende chocolade over de cake
  12. maak van de 1/3 de kleine grafvormpjes
  13. maak met de rolfondant de zerkjes
  14. kleur met de kleurmiddel
  15. maak letters met de marsepein
  16. versier hiermee de cake
kenny.stappers