hachie parmentier

36 45 4 5
Aantal personen:
  • 1 kg gehakt ( boeren of gemengd)
  • 2 stuks sjalotten
  • 2 teentjes look
  • 1 kg spinazie in room
  • 500 gr aardappel
  • 200 gr parmezaan
  1. De look en de sjalotten pellen en fijnsnipperen
  2. Met wat solo het gehakt samen met de sjalot en look losbakken.
  3. Spinazie opwarmen.
  4. En met de aardappelen puree maken
  5. Ovenschotel inboteren met solo een laag puree in doen er parmezaan over raspen , een laagje gehakt en terug wat parmezaan over raspen , een laagje spinazie overdoen een beetje parmezaan over raspen en doe zo verder tot de schotel vol is .
  6. Eindig het best met puree en geraspte parmezaan bovenop om daarna in de oven te schuiven op 180 graden en laat er een mooi bruine korst op komen .
chrisje75