Gyros met rijst

14 0 4 5
Aantal personen:
  • 375 gram rijst
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl oregano
  • 1 tl rozemarijn
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gram vleesreepjes
  • 1 groene paprika
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 3 tl bouillonpoeder
  • peper en zout
  1. Meng de olie met paprikapoeder, oregano, rozemarijn en de knoflook. Schep het vlees erdoor en laat minstens 30 minuten trekken.
  2. Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Bak het vlees in een braadpan met anti-aanbaklaag bruin. Bak de paprika even mee.
  4. Voeg de tomaten en het bouillonpoeder toe en stoof het vlees ongeveer 10 minuten.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
Mystica