Gulasch di pesce - Visgoulash uit Friuli

5 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 g gemengde witte visfilets, in grote blokjes
  • 200 g gewassen mosselen
  • 200 g rijpe tomaten, in blokjes
  • 200 g kleine uitjes, in blokjes
  • 200 g rode paprika, in kleine vierkantjes
  • 30 cl visbouillon
  • 2 eetl bloem
  • 2 eetl paprikapoeder
  • 4 eetl olijfolie
  • peterselie, fijngehakt
  • zout & peper
  1. Vermeng bloem en paprikapoeder. Bestuif de vis met de gekruide bloem.
  2. Verhit de olijfolie in 1 bradpan en bak de stukken vis lichtbruin. Schep ze in 1 gietijzeren braadpan, voeg de mosselen, tomaten, uitjes, paprika en zout toe. Giet de bouillon erover, breng tegen de kook aan en stoof de goulash tot de vis gaar is.
  3. Bestrooi met peterselie en sprenkel er 1 beetje olijfolie over.
brubru