groentepannetje

4 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 1 aubergine
  • 4 tomaten
  • 2 kleine courgettes
  • 2 koffielepels plantaardige olie
  • peper, zout
  • 1/4 koffielepel tijm
  • 1/2 koffielepel oregano
  • 150 ml tomatensap
  • 30 gr geraspte kaas
  • 1 stokbrood
  1. Snipper de ui. Was de aubergine, tomaten en courgettes. Snij de aubergine en tomaten in stukken.
  2. Snij de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in plakjes.
  3. Verhit olie in een pan voeg de ui, courgette en aubergine toe. breng op smaak met peper en zout, tijm en oregano laat het geheel al roerend 5min stoven.
  4. Voeg de tomaten blokjes en het tomatensap toe en laat ca. 5min met een deksel garen.
  5. Bestrooi het goentepannetje met de geraspte parmezaanse kaas en serveer met geroosterde sneedjes stokbrood.
Sandra.