Groentepannetje met champignonsaus

75 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 1 stronkje broccoli
  • 500 g voorgekookte krielaardappeltjes
  • 100 g diepvries doperwtjes
  • 100 g diepvries maïs
  • 1 blik kikkererwten
  • 1 zakje Knorr Champignonsaus
  • Solo
  1. Snipper de ui en bak aan in een beetje Solo. Maak de broccoli schoon en blancheer ze enkele minuten in kokend water. Schep ze uit het water en dompel de erwtjes en de maïs even onder in het kokende water. Laat de groenten uitlekken.
  2. Bak de aardappeltjes mee met de ui, doe er de kikkererwten bij en vervolgens de overige groenten. Maak de champignonsaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de groenten over in een schaal en overgiet met de saus. Geef er eventueel een partje citroen bij.
Solo