Groentepannetje met champignonsaus

10 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr voorgekookte krielaardappeltjes
  • 1 bosje broccoli
  • 100 gr erwtjes en idem mais uit diepvries
  • 1 blik kikkererwten
  • 1 zakje champignonsaus
  • 1 st ui
  1. Snipper de ui en bak aan in een beetje boter
  2. Maak de broccoli schoon en blancheer ze enkele minuten in kokend water.
  3. Schep ze uit het water en dompel de erwtjes en de maïs even onder in het kokende water. Laat de groenten uitlekken.
  4. Bak de aardappeltjes mee met de ui, doe er de kikkererwten bij en vervolgens de overige groenten.
  5. Maak deChampignonsaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Doe de groenten over in een schaal en overgiet met de saus.
  7. Geef er eventueel een partje citroen bij.
  8. dit is superlekker, snel klaar als je eventjes weinig tijd hebt of drukke dag.
hildeke3105