Groententempura met cajundip

5 30 0 5
Aantal personen:
  • Cajundip:
  • 3 lenteuitjes
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 dl light room
  • 1 tl cajunkruiden
  • 4 el Calvé mayonaise
  • Groentetempura:
  • 1 winterwortel
  • 6 lenteuitjes
  • 1 courgette
  • 1 pakje tempurameel
  • frituurolie
  1. Voorbereiding
  2. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze fijn. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de lenteuitjes. Voeg de light room en cajunkruiden toe en breng het aan de kook. Laat het afkoelen en meng de mayonaise erdoor.
  3. Bereiding
  4. Verhit de frituurolie tot ca. 180°C. Maak de groenten schoon en snijd ze in frietjes. Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de groenten door het beslag en frituur ze in porties goudbruin in de hete olie.
  5. Serveer met de cajundip.
Solo