Groenten bij de barbecue

135 40 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • takjes verse kruiden
  • 1 scheutje balsamico azijn
  • 4 courgettes
  • 1 venkelknol
  • 3 eetlepel Solo vloeibaar
  • grof gemalen peper
  • 1 middelgrote aubergine
  • 4 tomaten
  • 4 rode paprika's
  • 2 teentjes versnipperde knoflook
  1. Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte.
  2. Snij de venkelknol in schijfjes en hou het groen apart.
  3. Halveer de tomaten.
  4. Strooi wat zout over de courgettes, aubergine, tomaten en venkel en laat even rusten.
  5. Besprenkel de groenten dan met Solo vloeibaar en gril ze in kleine porties op de barbecue, zodat ze langs twee kanten bruin worden.
  6. Hou de gegrilde groenten warm.
  7. De paprika's kunt u na het grillen gemakkelijk pellen.
  8. Schik alle gegrilde groenten dan op een schaal, besprenkel met olijfolie en azijn.
  9. Kruid met peper en versier met de stukjes venkelgroen en verse kruiden.
Solo