Groenteloempia met verse geitenkaas

831 25 4 5
Aantal personen:
  • 10 g Solo Vloeibaar Light
  • 30 ml light room
  • 100 g wortelen
  • 100 g prei
  • 2 selderstengels
  • 100 g rapen
  • 150 g verse geitenkaas
  • 12 grote rijstpannenkoeken
  • peper en zout
  • 0.5 bosje platte peterselie
  1. Schil en was de groenten. Snij ze in fijne staafjes.
  2. Stoof de groenten gedurende 15 minuten in Solo Vloeibaar Light en laat afkoelen.
  3. Verdun de verse geitenkaas met de light room.
  4. Bevochtig de rijstpannenkoeken en leg ze op een vochtige propere doek
  5. Meng de groenten met de kaas en kruid af met peper en zout.
  6. Leg de kaasvulling en 2 peterselieblaadjes op de rijstpannenkoeken en rol op.
  7. Schik 3 loempia’s op elk bord en dien eventueel op met een slaatje.
Solo