Groene tagliatelle met garnalen, avocado en basilicum

109 15 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 450 gram groene tagliatelle
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 450 gram grote garnalen
  • 2 avocado’s
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 1 bosje basilicum
  • 300 ml kookroom
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de avocado’s, haal de pitten eruit en schil ze. Snijd het vruchtvlees in repen. Was en halveer de kerstomaatjes.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de garnalen gedurende 2 minuten. Breng ze op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de room, de avocadorepen en de gehalveerde kerstomaatjes toe. Laat samen 3 minuten op een zacht vuur warm worden.
  3. Hak ondertussen de basilicum in fijne reepjes. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Strooi de basilicum eroverheen.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht