Groene tagliatelle met garnalen, avocado en basilicum

576 10 3 5
Aantal personen:
  • 450 g groene tagliatelle
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 450 g grote garnalen
  • 2 avocado's
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 1 bosjes basilicum
  • 300 ml light room
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de avocado°¶s, haal de pitten eruit en schil ze. Snij het vruchtvlees in repen. Was en halveer de kerstomaatjes.
  2. Verwarm de Solo Vloeibaar in een pan en bak de garnalen hier 2 minuten in. Voeg de light room toe. Breng ze op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de room, de avocadorepen en de gehalveerde kerstomaatjes toe. Laat dit samen 3 minuten op een zacht vuur goed warm worden.
  3. Hak ondertussen de basilicum in fijne reepjes. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Strooi er de basilicum overheen.
Solo
Meer inspiratie

FransPastaHoofdgerechtZomer