Groene pasta met een duo van zalm

40 30 4 5
Aantal personen:
  • 400 gram groene tagliatelli
  • zout
  • 2 stelen witte selder
  • 1 wortel
  • 40 gram solo
  • 1 dl droge witte wijn
  • 2 dl room
  • 250 gram zalmfilet
  • 100 gram gerookte zalm
  • 1 eetlepel fijngehakte dille
  1. - Kook de tagliatelli in gezouten water gaar en laat uitlekken. - Snijd de selder en de wortel zeer fijn in brunoise en fruit deze in 20 gram Solo tot deze beetgaar zijn. - Blus dit met de witte wijn en voeg er de room bij en laat even inkoken tot een romige saus. - Snijd de gefileerde en de gerookte zalm in repen en bak kort aan in de resterende boter.- Kruid met peper van de molen en het zout. - Spoel pasta nog even af onder goed warm water. - Schep dan de vis en de saus bij de pasta en meng goed. - Bestrooi met de dille.
Véroniquesken