Groene gazpacho met gerookte zalm

180 10 3 5
Aantal personen:
  • 1 grote groene paprika, kleingesneden
  • 1 komkommer, bijgesneden en kleingesneden
  • 1 ui, versnipperd
  • 1 rijpe avocado, vruchtvlees kleingesneden
  • 1 teen knoflook, versnipperd
  • 25 gram bladpeterselie
  • 6 dl groentebouillon (van blokje)
  • Solo Vloeibaar
  • 3 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 3 eetlepels witte balsamico
  • 225 gram gerookte zalm, in reepjes
  1. Paprika, komkommer, ui, avocado, knoflook, peterselie, bouillon, de Solo Vloeibaar en balsamico in een keukenmachine of blender vermalen. Voeg wat zout en peper toe en pureer de soep.
  2. Zet de soep afgedekt in de koelkast. Schep hem vlak voor het serveren in kommen en garneer elke kom met reepjes zalm.
Gaetane_T