Griekse yoghurt met walnoten, pistachenoten en honing

15 10 4 5
Aantal personen:
  • 250 gr Grieks yoghurt
  • 1 el honing
  • 1/2 tl kaneel
  • 1 handjevol pistachenootjes en walnoten
  1. Een nagerecht is toch echt het puntje op de i na een heerlijke maaltijd. Daarom dit lekkere en snelle toetje wat je zo op tafel zet! Heerlijke Griekse yoghurt met walnoten, pistachenoten, honing en kaneel.
  2. Meng de Griekse yoghurt met de kaneel en de honing.
  3. Haal daarna ongeveer een handjevol pistachenoten uit de schil en snijd ze daarna met een mes wat fijner.
  4. Snijd ook de walnoten in kleinere stukjes en breek ze met je handen in kleinere stukjes. Schep daarna ongeveer 3 theelepels yoghurt per bakje/glas. Daar overheen wat walnoten,
  5. Daarna weer een laagje yoghurt, ongeveer 2 theelepels per glas. Dan een laagje pistachenoten
  6. En dan opnieuw het laatste laagje yoghurt. Bovenop nog wat walnoten en pistachenoten en dan nog wat honing er overheen en klaar is je toetje! Jammie!
Love to Cook