Griekse pastasalade

17 15 5 5
Aantal personen:
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 komkommer
  • 20 zwarte ontpitte olijven
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gr risone (griekse pasta)
  • 4 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 kl provencaalse kruiden
  • peper en zout
  1. - verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten van de paprika's, snij in blokjes van 1cm
  2. - snij de komkommer in blokjes met dezelfde grootte als de paprikablokjes
  3. - snij de olijven in 4
  4. - snipper de knoflook fijn
  5. - kook de risone gaar in lichtgezouten water zoals op de verpakking aangegeven
  6. - meng de risone, de paprika- en komkommerblokjes, de olijven, de knoflook, 3 el olijfolie en de witte wijnazijn
  7. - kruid met peper en zout en bewaar koel
Lydievr