Griekse pasta met lamsvlees(kritaraki)

21 45 4 5
Aantal personen:
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes
  • solo boter
  • 1 blokje bouillon
  • 250 gr Champignons
  • 25 cl droge witte wijn
  • 500 gr kritaraki(griekse pasta)
  • 0,5 liter water
  1. Smelt een klopje boter in een grote kom.
  2. Snij het lamsvlees in blokjes en bak deze langs alle kanten bruin;
  3. Snij de groen en rode paprika in blokjes en voeg deze er bij.
  4. Doe de griekse pasta(verkrijgbaar bij Delhaize)er bij en doe de witte wijn er bij.
  5. Smelt het bouillonblokje in het water en overgiet de griekse pasta;
  6. Doe er ook de gesneden champignons bij en het blik gepelde tomaten.
  7. Laat dit sudderen tot alle vocht opgeslorpt is door de pasta.Let wel op dat dit niet aanbrand.
dionysius
Meer inspiratie

PastaHoofdgerechtHerfst